Eglantier – Bistronomie

Genieten in een mooi interieur, een opgedwongen sfeer van lekker en correct eten met een vlotte vriendelijke service.

Aperitief

Crodino tonic met een amuse van tzatziki en haring

Stoofpot Pata Negra wangen Ibérico varken / trappistsaus Westmalle Abt / gestoofde groenten / puree

Als ik wangen op het menu zie, moét ik ervoor gaan. Het vlees was wat aan de droge kant en de saus iets te braaf voor mij persoonlijk. Less puree en meer seizoensgebonden bijgerecht hadden misschien more geweest. Jammer…

Black Angus ossenhaas perfect gebakken maar de pepersaus ook te braaf.

Chocolade moelleux met hazelnootijs mooi en à la minute gemaakt! Perfecte afsluiter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s