Diner @ La Canne En Ville

Een uitmuntende keuken in een origineel kader van een oude beenhouwerij

met als bonus een klassevolle service in de vorm van een vlotte gastvrouw en een vriendelijk zaalteam én een klein urban terras: ideaal voor een rustige avond met z’n… twee *

Aperitief maison

Bertrand Delespierre brut & rosé

Amuse

Tomaat / garnaal

Amuse

Burrata

Amuse

Haring / venkelcrème

Wijn bij de voorgerechten

Voorgerecht

Artisjok proivrade / kers / corsicaans bocciu kaas / basilicum

Voorgerecht

Saint Pierre / wulken / bonen

Voorgerecht

Bretoense langoustine / tuinbonen / varkenspoot / rozemarijn

Wijn bij het hoofdgerecht 2018

Hoofdgerecht

Rib van melklam / tomaat / mimolette / jonge ui / cantharel

Nagerecht

Abrikoos / salieijs / speculaas

Koffie, thee en zoetigheden

Meringue yuzu / financier / tartelette chocolade verveine

* Met twee gastronomische kinderen gebeurt dat niet zo vaak maar zij zijn op survival in Zweden… en ze weten niet wat ze gemist hebben. Wij wel: een schitterend 5 gangendiner.

We waren hier reeds in oktober 2018. Het was toen – na amper een maand open te zijn – al zeer veelbelovend. De chef Kevin Lejeune is amper 31 jaar, vol ambitie en maakte sindsdien nog grotere sprongen. Het menu was buitengewoon fenomenaal: de amuses waren direct een schot in de roos, de artisjok met de kersen en kaas zeer verrassend, de zacht gerookte langoustine gecombineerd met kalfspoot veruit de beste die ik ooit at, het melkkalf boterzacht met een fantastische jus en een geweldig niet te zoete afsluiters.

Benieuwd bij het uitkomen van de volgende gidsen? Ik ben er zeker van dat dat helemaal goedkomt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s