Gratin spaghetti pompoen / zoete puntpaprika / chorizo

Een mooie oogst dit jaar ondanks de hete zomer en amper begieten…

Zelfde recept als hier voor de spaghettipompoen en zet meteen de in stukken gesnede puntpaprika mee in de oven.

Haal de pompoen leeg, meng met de paprika en chorizo-blokjes in een ovenvaste schotel. Er bovenop komt de crumble (100gr parmezaanse kaas, even veel panko en wat polenta samen in de blender). Zet 1/2 uur in een op 180gr voorverwarmde oven. Eindig met eventueel 5 minuten onder de grill.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s