Diner @ Popelier

Onze tête-à-tête tijdens het zomerverlof was dochter zo goed bevallen dat we voor haar verjaardag kozen voor een diner in deze prachtige zaak gespecialiseerd in gerijpt vlees van verschillende rassen.

meat2

meat

We kozen voor de lekkere huisgins en alcoholvrije mojitos.

apero1

Het aperitief werd vergezeld van twee hapjes: bresaola met crème van aubergine en scampi met zachte mosterdpuree.

apero

Gezien de enorme porties hebben we een voorgerecht wijselijk overgeslagen. Man koos voor de gerijpte Simmenthal met een Oostenrijkse Zirkus 2016 en kinderen de gerijpte Limousin. Vergezeld van een assortiment warme groenten, frietjes of aardappelblokjes gebakken in Wagyu-vet of aardappelen in de schil.

meat1

Ik koos de kreeft met limoen/groene kruiden/panko met een glas Chenin Blanc Zuid-Afrikaanse Tulbagh, Rijk’s Touch of Oak 2016.

Een nagerecht kon er ook niet meer bij…

koffie

Uitzondelijk lekker gegeten en gedronken. De vriendelijke mensen van het zaalteam hadden het op bepaalde momenten wat moeilijker gezien het restaurant overvol zat.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s