Lunch @ Brasserie Julie

In 2017 sloot chef Thomas Locus zijn bekroonde Bistro Margaux, gaf zijn bijhorende Michelin ster af en bouwde ze op dezelfde locatie om naar Brasserie Julie. Hij maakte er een eigentijdse zaak van met een hedendaagse aanpak: op de kaart geen menu’s, enkel twee suggesties: één voor voor- en één voor hoofdgerecht.

27497239_10215602400872758_1040222682_n.jpg

Hapjes om te delen

Kabeljauw chips / tartare / limoen

27583376_10215602400912759_801941927_n.jpg

Iberico ham / tomaat / pan cristal

27394284_10215602401072763_1541253801_n.jpg

Sardine in a box / couscous marokko style

27399547_10215602401672778_583479164_n.jpg

Hoofdgerechten

Entrecôte Holstein

27497541_10215602401592776_1726608738_n.jpg

Steak Tartaar

27591598_10215602401552775_156340240_n.jpg

Kabeljauw / Pijlinktvis / jonge ui / zwarte look

27496629_10215602401752780_1240502913_n.jpg

Nagerechten

Julie-Chocolat

27400232_10215602401912784_533028623_n.jpg

Koffie en zoetigheden

27496427_10215602401952785_352157170_n.jpg

Leuk zijn de hapjes om te delen. Kwalitatieve producten in vrij traditionele gerechten met hier en daar enkele creatieve toetsen. Hij kreeg echter opnieuw een ster, wat hij daarmee gaat doen, is een raadsel… als hij zijn prijszetting zo kan aanhouden, blijft het prima.

Echter geen echte seizoenskeuken: tomaten, olijven, inktvis, kraakverse salade… in de winter heb ik er het persoonlijk iets moeilijker mee.

Ondertussen kreeg deze zaak november laatstleden weer een Michelin ster. Benieuwd wat er daarmee gaat gebeuren.

 

 

 

Een gedachte over “Lunch @ Brasserie Julie

Reacties zijn gesloten.