Quiche met rucola, chorizo en geitenkaas

Lekker warm en vooral ook koud met een slaatje.

quiche, rucola, geitenkaas, chorizo

Nodig:

1 rol bladerdeeg

5 eieren

200ml room

100gr rucola, fijn gesneden

1 rolletje kwalitatieve geitenkaas (type mijn favoriet: Rondin de Chèvre, Delhaize)

100gr chorizo in blokjes gesneden, pikant of net niet

30gr geraspte parmezaan of andere kaas

peper van de molen

tijm

Zo gemaakt:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kluts de eieren met de room, voeg de chorizo, parmezaan, rucola, peper en tijm toe.

Eens de oven warm is, haal je de rol bladerdeeg uit de frigo en leg je hem met bakpapier in een taartvorm. Prik een paar keer in het deeg vooraleer de vulling erin te gieten. Verdeel er de geitenkaas over.

Zet 25 minuten in de oven op 200 graden. Verlaag de temperatuur naar 160 graden en laat nog 10 minuten verder bakken. 

Een gedachte over “Quiche met rucola, chorizo en geitenkaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s