Om Passion Gastronomie te citeren
‘Je hebt restaurants en je hebt La Paix
Je hebt koks en dan heb je David Martin
Je hebt chichi en je hebt echte sensaties
Je hebt imitators en createurs.
Een maaltijd bij David is altijd synoniem aan een culinaire reis naar vaak onontgonnen gebieden. Hij werkt onafgeleid aan het bereiken van ultieme perfectie voor de tevreden klant door altijd het allerbeste product voorrang te geven in zijn borden.’
Amuse:
Maquereau / livèche
Amuse:
Huitre / champignons / crumble pain au levain
Voorgerecht:
Pastrami de veau de lait de Corrèze / truffes de Vaucluse
Voorgerecht:
Bar de ligne / truffes de Vaucluse / pied de porc
Voorgerecht:
Homard Breton ‘cuit bleu’ / jus de tête et corail
Hoofdgerecht:
Pintade de Caussade / truffes / salsifis
Het moest er eens van komen… mijn eerste Duvel bij La Paix* 😉
Nagerecht:
1000 pommes / gelée cidre
Nagerecht:
Milles feuilles / miso / vanille bleue de La Réunion
Zoetigheden bij koffie en thee