Kabeljauwhaasje met crumble van chorizo en aardappelpartjes

Daar hadden we hier nog eens écht zin in. Met een slaatje erbij, heerlijk en snel klaar.

IMG_7310i_resize.jpg

Voor de aardappelpartjes neem je vastkokende aardappelen. Snij ze met of zonder schil en ongeveer 8 minuten, je moet met je vork er net in kunnen prikken. Haal ze uit het water en verwarm een tefal pan, doe je de aardappelen erbij en bak ze 4 min. aan één kant (tussendoor niet omdraaien). Zodra er aan een kant een goed bruin korstje zit kun je ze omdraaien en bak je ze ook aan de andere kant 4 minuten bruin. Strooi er nog wat grof zeezout overheen en wat peper en ze zijn klaar.

Stem aub hier voor mij

 

Advertenties

5 gedachten over “Kabeljauwhaasje met crumble van chorizo en aardappelpartjes

  1. Fieke
    Gewoon op HIER klikken in de mail en daar staat originele recept 😉
    8/8 was duidelijk een maandag lol

    Like

Reacties zijn gesloten.