Hippe prosecco 41

Erg hip zijn we ten huize One Life niet. Maar als we iets hip willen zien of ervaren, kijken we rondom ons: hippe vrienden genoeg.
Vorig weekend hadden we zo een koppel megahippe superdrukbezette vrienden en hun twee kindjes op bezoek. Hij door de week constant in het buitenland voor het werk en zij heeft een meer dan fulltime job: een huishouden runnen waar niet gekookt wordt (lol)
Ze brachten deze flessen mee met gepersonaliseerde QR code. Iets anders dan onze ‘saaie’ champagne maison

IMG_7301_resize.JPG

De smaak van deze Prosecco met haar helder strak gele kleur, kan als zacht en vol worden omschreven. De wijn bezit intense geuren van perzik, banaan en appel. Waarbij in de mond ook tonen van citrus ontdekt kunnen worden. Het droge en frisse karakter van deze bubbel maakt de wijn ideaal voor ieder moment van de week. Zowel bij een diner, borrel als op het terras. #41 is een echte topper, zowel qua smaak als qua vormgeving van de fles.
Serveren tussen de 6 en 8°C.
Druivensoorten: Prosecco DOC 100%
Gebied van oorsprong: Veneto, Italië

bij het proeven bleek deze echter niet onze smaak te zijn… erg zoet en net alsof hij aangelengd was met water. Misschien iets mis met een lot… Jammer… gelukkig telt het gebaar ! 😉

Prijs : €9,99 bij 94 Wines.

Advertenties