Spaghetti met kinnekessuiker

Dit* introduceerde ik deze week aan de kinderen en het was meteen een voltreffer. Een smaak en geur die teruggaat naar mijn jeugd. Heerlijk toch die vieze eetgewoontes doorgeven !

IMG_4334_resize.JPG

Kaas met confituur, salami met hagelslag, Nutella boterham gesopt in Unox soep,… wat is jouw rare eetgewoonte ?

* kinnekessuiker is dus gewoon dit

kinnekes_resize.jpg

10 gedachten over “Spaghetti met kinnekessuiker

 1. Hoi heb net uit jou recepten de pompoensoep met gebakken scampi en de kabeljauw met korst van gisteren voor te serveren op kerst maar als dessert ga ik toch wa anders nemen dan je post van vandaag :-))
  Cathy

  Like

 2. Leuk ! Alé spaghetti met kinnekessuiker als amuse 😉
  Dessertkeuze genoeg hier. Een semifreddo ? Snel klaar ook. Met champagne in ?

  Like

 3. Ah da is een superidee heb eens gekeken nr receptje ,vervang ik dan gewoon de citroen door champagne??Als je ooit je recepten bundeld let me know want heb er al 100keer in gesnuffeld !
  Fijn we
  Cathy

  Like

 4. Cathy, heb het nog niet geprobeerd met champagne maar zal wel lekker zijn. Ik zou ’t niet laten inkoken zoals met citroensap. Nu… met citroen is ’t ook heel lekker voor kerst. Of limoen, nét iets anders ? Of een parfait met frambozen maar dan uit de diepvriezer (niet echt seizoengebonden maar bon, als je er net als ik uit moestuin zelf hebt ingevroren…)
  Bundelen ? Ja misschien een idee… maar zowiezo kan je ze hier http://onelifeliveit.skynetblogs.be/archive/2007/11/11/one-life-feasts.html allemaal vinden. Ik gebruik zelf vaak mijn eigen lijstje op zoek naar inspiratie 😉
  Veel kookplezier en laat me zeker resultaat weten
  One Life

  Like

 5. Mijn broer at frieten met konfituur.
  Ondertussen is hij via hypnotiseur over duiveluitdrijver over kunstenaar geëvolueerd tot kluizenaar. Jullie zijn gewaarschuwd !
  En ’t is geen grap, die 4 dingen heeft hij echt gekund, van de twee eerste heeft hij zich afgekeerd. Zeker het tweede is ooit falikant afgelopen tijdens een sessie op zijn kot in Gent, adres: Galgenberg. Moet ik er nog iets aan toevoegen ?

  Like

 6. Falikant in die zin dat het oproepen van de geesten aldaar heel veel respons kreeg: iedereen die ooit aan de galg had gehangen is die nacht op bezoek geweest; de stoelen en de tafels zouden van de ene kant van de plaats naar de andere bewogen hebben, enz….
  Hij is daar na die dag nooit meer binnen geweest, mijn vader heeft het “mogen” leeghalen.

  Like

 7. Een boterham met boter, nutellachoco en jonge kaas hmmm… alleen de walgende blikken van anderen zijn er iets minder aan

  Like

Reacties zijn gesloten.