Kort geschroeide tonijn met geraspte gember, bieslook en zeekraalsalade

Dit weekend deze nog eens gemaakt met een slaatje van rauwe zeekraal.

IMG_3538_resize.JPG

Méér dan gesmaakt door Drama Queen en Stoere Vent die de gember ‘helemaal niet straf’ vonden. Ferm makkelijk kinderen die ALLES eten.

Advertenties

4 gedachten over “Kort geschroeide tonijn met geraspte gember, bieslook en zeekraalsalade

 1. Dat is een droom, kinderen die zo houden van lekker eten! Ze zullen zeker ook genieten in Pure-C, net als mama en papa.
  Smakelijk allemaal, ook in het Hof van Cleve!

  Like

 2. Idd 😉 maar zo zouden alle kinderen moeten zijn hé..
  Het Hof Van Cleve was super. Verslag volgt nog maar wacht nog op details van wijnen en hapjes… ’t was teveel om op te schrijven.
  Pure C wordt zeker genieten, bedankt

  Like

 3. Ik schotel mijn kinderen wellicht die die fijne keuken die ik hier regelmatig lees voor, maar ben toch trots te zeggen dat ook wij hen hier stimuleren om alles te eten. Sommige dingen lukken minder, maar ze moeten alles proeven en na enkele keren lukt het dan wel beter. Verse groenten, mooie producten en een positieve sfeer aan tafel vind ik zeer belangrijk. En kinderen lusten heus wel méér dan de traditionele worst met appelmoes. Gelukkig ben ik in de situatie waarbij mijn kinderen elke middag thuis warm kunnen eten en ik hen dus kan stimuleren om iets nieuws te proberen en hen voldoende afwisseling voor te schotelen.
  En natuurlijk vinden zij het ook fijn om eens spaghetti bolognaise te eten (maar dan gemaakt met superveel groentjes en niet kant-en-klare saus uit een potje) of frietjes met biefstuk !
  Een dikke proficiat alleszins aan jouw kinderen voor hun goede eetcultuur en aan de ouders die hen dit aanleren !

  Like

 4. Anja, bedankt voor je leuke commentaar, dàt doet heel veel plezier want fijne keuken of niet, vooral het eten en leren eten is heel belangrijk. Super dat jij dat ook doet en een wederzijdse welgemeende proficiat.
  Mijn kindjes eten 4x/week warm op school en zijn blijkbaar de beste etertjes van de hele school. Morren nooit en enerzijds ben ik daar trots op en anderzijds ben ik heel bezorgd voor al die andere kinderen. Een gezonde eetcultuur begint heel vroeg en bij het aanleren kan het heel snel de verkeerde kant opgaan… En ja hoor, die van mij eten ook eens graag ‘des crasses’ zoals ze het zelf zeggen 😉 maar doorgaans houden we het gezond en gevarieerd

  Like

Reacties zijn gesloten.