Goed voor moes- en kruidentuinplezier

dat was een bezoek aan Ecoflora op dinsdag. Ik bracht ’t één en ’t ander mee waaronder het nog ontbrekende zaaigoed voor dé ‘planning 2010’ .

IMG_7218_resize

Bon wat heb ik gedaan de voorbije twee dagen bij de …

Wortelgewassen: pootgoed uien Red Baron en sjalot Red Sun gingen de grond in
Koolgewassen: radijsjes Rudi GS gezaaid
Bladgewassen: telkens twee van de volgende geplant: ijsbergsla, Romeinse sla en Rode eikebladsla; Lollo Bionda en Blonde Eikebladsla gezaaid en twee rijen warmoes (groene snijbiet) gezaaid. Snijselder verzet naar dit perceel.

Kruiden:
Salie, citroentijm en bonekruid geplant.
Bergamotmunt, zwarte pepermunt en kruizemunt in potten geplant.
Shiso (Perilla), fijne groene basilicum, basilicum mix en peterselie platte Reus van Italië gezaaid (voorlopig nog binnen gezet).

IMG_7222_resize
IMG_7221_resize
IMG_7226_resize
 

 

 

2 gedachten over “Goed voor moes- en kruidentuinplezier

  1. Heb het ook helemaal te pakken… met het grootste tuincentrum van België over de deur kan dat ook moeilijk anders. Ik hoop dit weekend de bodembedekkers voor de voortuin te doen… Pas een wijnton gevuld met salie, currykruid, tijm, en watnog. Basilicum op de vensterbank… kon ik nu maar aan mijn echte kruidentuin beginnen. Hier nog wel eens komen piepen voor een deftige jaarplanning, want zover ben ik nu ook weer niet.

    Like

  2. leuk om te zien dat er meer mensen enthousiast zijn over het verbouwen en eten van hun eigen groenten ! Ik ben blij dat alles nu begint te groeien

    Like

Reacties zijn gesloten.