Land Rover Defender meest waardevaste auto

Spijtig voor jou als je één wil kopen…goed voor ons die één hebben en neen, we doen hem niet wegdoen. Binnen enkele dagen is Man trouwens weer vertrokken voor zijn jaarlijkse ‘kruistocht’ door de Franse Alpen

cb

Land Rover Defender meest waardevaste auto
Volgens het Duitse ADAC is de Land Rover Defender de meest waardevaste auto. Er werd in dit opzicht gekeken naar 336 modellen. De oer-Britse Defender verliest in vier jaar tijd, als er pakweg 60.000 kilometer op de teller staat, ‘slechts’ 42 procent van zijn waarde. Met die score blijft hij volgens ADAC zelfs de Porsche Boxster en de Mini (beide 42,6 procent waardevermindering) voor.
Exoot
De koppositie van de bijna antieke (anno 1948!) Land Rover-terreinwagen heeft de Defender volgens ADAC te danken aan zijn status van exoot. Er zijn maar weinig exemplaren op de weg, maar de groep liefhebbers is relatief groot. Bovendien zijn die fans bereid om stevige prijzen te betalen voor een gebruikte Defender.

7 gedachten over “Land Rover Defender meest waardevaste auto

 1. Ik denk dat ze geen rekening gehouden hebben met de specifieke verzorging en vertroeteling die mijn auto krijgt, en die binnen 20 jaar nog zo goed als nieuw zal zijn, en een veelvoud van zijn nieuwprijs zal waard zijn !!!

  Like

 2. Fantastisch, had eerder een bmw waar na 5 jaar nog een 5de van de waarde overbleef. Nu een defender ice 110 gekocht. Een belegging dus!!! Benieuwd over 5 jaar. Maar ik ben een believer.

  Like

 3. ’t Is vooral aan de binnenkant dat hij nog zoals nieuw is, na 4 jaar. De buitenkant blijft altijd droog, behalve als het regent.
  En na een strooiperiode, dan durf ik hem wel eens wassen. ’t Is daarmee dat ik NU weet hoe goed hij er nog uit ziet 🙂

  Like

 4. Ik heb onelifeliveit.skynetblogs.be gevonden via Google. Goed gemaakt! Ik hoop zelf ook zo een template gebruiken.
  Welke template heb je hiervoor gebruikt?
  Groetjes,
  Deb

  Like

Reacties zijn gesloten.