Sintoogst 2009

Daar is hij weer en ook weer weg. Goed, daar zijn we weer vanaf. Hier bracht hij Playmobil, scoort altijd.

IMG_5931_resize

 

 

Advertenties

4 gedachten over “Sintoogst 2009

 1. Hij heeft de deur niet dicht gedaan als hij vertrok. Hihihihi.
  ’t Is goed dat de Sint bij jullie met mate is langsgekomen, voor zover ik kan zien. Zoals ik gisteren elkders ook al schreef:
  Op dagen zoals deze en ook wel met Kerstmis denk ik wel eens na of een puur socialistisch of communistisch systeem, in zijn zuivere vorm, zonder de onvermijdelijke uitwassen, niet voor één dagje zou moeten. Dat elk kind iets heeft wat vergelijkbaar is met wat een ander heeft. ’t Zou goed zijn voor de kinderen bij wie de Sint niet of nauwelijks komt, maar ’t zou ook goed zijn voor de kinderen die bedolven worden onder vanalles.
  Voor 1 dagje. Voor de rest ben ik qua ideeën heel wat minder socialistisch. ‘k Heb als kind te lang naast een vooraanstaand socialist uit het Gentse gewoond, ‘k weet dus dat het daar óók is “ikke en de rest kan stikke”.

  Like

 2. Inderdaad met mate, 1 doos voor elk en 1 doos om samen te spelen (doen ze zowiezo) en WIJ kiezen wat de Sint brengt en niet zij… Zo gaat dat hier en of ze er tevreden mee zijn: natuurlijk.
  Ganse bladeren/mappen vol met goestingskes geknipt uit de speelgoedbrochures, daar doen wij niet aan mee. ‘Ik wil…’ dat wil ik 😀 hier niet horen en ze hebben dat door met ‘Ik zou graag…’
  En trouwens…de Kerstman die brengt geen speelgoed, hooguit een dvd (Ice Age3) en een gezelschapsspel.

  Like

 3. Super, ik heb ooit gehoord van het systeem dat kinderen iets nieuws kregen als ze het “oude” afgeven aan organisaties voor armere kinderen
  Lekker leren dat niet iedereen hetzelfde heeft

  Like

Reacties zijn gesloten.