Oud Sluis

Bij Sluis denk jij waarschijnlijk niet aan eten (aan wat dan wel?). Ik wel vanwege Oud Sluis en zijn chef Sergio Herman(37 jaar, 3 Michelinsterren). Hij is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de nieuwe lichting chef-koks in Europa. Zijn culinaire hoogvliegerij is gebaseerd op vakkennis, gevoeligheid, de mooiste Zeeuwse producten en de laatste keukentechnieken.

En wij hebben een tafel vast voor… maart 2010 én een verblijf in hun guesthouse Chico Y Luna. sergio_herman_resize

 

5 gedachten over “Oud Sluis

  1. Wij zijn hier al eerder geweest de voorgaande jaren. In juni dit jaar genoten we van het lunchmenu. Samen met het aperitief en de koffie is dit ook al een hele belevenis! Het hoeft echt niet altijd het uitgebreide menu te zijn om te genieten.
    Maar met een overnachting er nog bij, …. dat is helemaal vakantie!

    Like

  2. Ik ben alvast benieuwd C&C. Ik was aan ’t kijken of er geen verslagje op je blog stond maar kan het niet direct vinden 😦 Elk bord dat je daar krijgt is genieten.

    Like

Reacties zijn gesloten.