Ecologische Nutella chocomelk

22112007_resize

22112007(001)_resize

Gelezen, getest – speciaal voor Viva La Vida Turca – en goedgekeurd. Nodig: een lege pot choco voor je hem uitspoelt en naar het containerpark brengt, en een tas melk.

Warm de de tas melk in de microgolf (niet de Nutellapot want door de alu restjes aan bovenkant spettert dat ‘Vonken en Vuur’…). Giet de inhoud van de tas in de lege pot choco, deksel erop en schudden. Inhoud overgieten in de tas en voila: een tas ecologische Nutella chocomelk. Zo af en toe zooooooo lekker. Alweer uitkijken naar de volgende lege pot Nutella. Jammer dat dat hier zo lang duurt… 22112007(002)_resizeps: oh ja, vergeet de pot nu niet naar het containerpark te doen!

Advertenties

3 gedachten over “Ecologische Nutella chocomelk

 1. HMMM Lekker, bedankt voor de tip. en met verse melk van de donderdagse boerenmarkt bij ons is dat nog veeeeeeeeeeeeeeeel lekkerder. enne voor diegene die geen lege nutella pot in huis hebben, zelfde manier als one life haar systeem maar in plaats van de melk in de nutella pot te doen, gewoon een stukje chocolade in de melk laten smelten. is hier wekelijkse kost.

  Like

 2. Tut tut niet elke week, dat mag niet van Sonja want melk dat is voor kindjes en voor kalfjes ! Enkel en alleen als de pot choco leeg is en … jammer dat dat hier zo lang duurt

  Like

 3. dat trucske was me al bekend uit mijn jonge jaren, mijn mama deed het met verse melk van de koe, met zo een dik vel erop, beikes zullen er vele zeggen maar ik lustte dat supergraag!
  V, ik heb al veel van je gerechten gemaakt en met succes maar nu heb ik sinds gisteren een stoomoven en dus volop aan het uittesten, laat maar komen hé die goeie tips, xxx groetjes

  Like

Reacties zijn gesloten.